Toneel- en Revuegezelschap “Kameleon” Lonneker | Over ons
13396
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-13396,qode-social-login-1.0,ajax_fade,page_not_loaded,,side_area_uncovered_from_content,qode-theme-ver-13.0,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.4,vc_responsive
 

Toneel- en Revuegezelschap Kameleon Lonneker

OVER ONS

Toneel- en Revuegezelschap “Kameleon” Lonneker bestaat ruim 70 jaar. Net na de oorlog is Kameleon begonnen als vereniging om weer plezier en amusement te bieden aan de dorpsbewoners en is niet meer weg te denken binnen de artistieke cultuur van Enschede en omstreken.

Kameleon heeft ongeveer 45 leden die zich inzetten om ieder jaar een mooie revue te presenteren, voor publiek uit Lonneker, Enschede, Losser, Glanerbrug, Hengelo en ver daarbuiten. Ons jongste lid is 21 jaar en het oudste lid heeft een respectabele leeftijd van maar liefst 82 jaar oud. Annie Beumers heeft zelfs tot ze 95 jaar oud was meegespeeld!

 

Sinds 2017 is professioneel regisseur/tekstschrijver (én geboren Lonnekenaar) Dennis Ten Vergert betrokken bij Kameleon. Dennis is o.a. bekend van zijn rollen in de musicals Tarzan, Soldaat van Oranje en Klokkenluider van de Notre-Dame. Door zijn kennis van en ervaring heeft hij de vereniging geïnspireerd de voorstellingen naar een hoger niveau te tillen. Waarbij ieder jaar de lat weer een stukje hoger gaat 😉

 

Naast de talenten en kwaliteiten van onze eigen leden, werken wij tijdens onze voorstellingen ook samen met Dansstudio Steps uit Haaksbergen, o.l.v. Raebekah Burbach-Roycroft en Tjarda Wissink.

Zo zorgen wij er, zowel voor- en achter de schermen, samen voor dat ons publiek ieder jaar weer kan genieten van een spetterende show.

 

Over de revues van Kameleon wordt maanden vooraf en maanden na de voorstelling gepraat.

 

Wie ons één keer gezien heeft is verkocht…!

76

JAAR BESTAAN

48

LEDEN

56

REVUES

1280

BEZOEKERS PER JAAR

ONZE LEDEN

team4

Amanda Swensson

Creative Director
team4

Amanda Swensson

Creative Director
team4

Amanda Swensson

Creative Director
team4

Amanda Swensson

Creative Director

LID WORDEN?!

We zijn altijd op zoek naar nieuwe leden! Wil je ook lid worden?

Ben je enthousiast maar heb je plankenkoorts? Geen probleem. Je kunt ook schitteren als bijvoorbeeld technicus, decor bouwer of kledingontwerper.

 

Je bent van harte welkom om een repetitie bij te wonen! Vul het formulier in en we nemen contact met je op.

Laat het creatieve beest in je los en straal!
Maak nieuwe vrienden.
Word onderdeel van “de familie”.
Waan je tijdens voorstellingen en repetities even in een andere wereld.

Door op Verzenden te klikken ga je akkoord dat jouw gegevens worden gebruikt conform onze Privacyverklaring.

Kom ‘Hotel Pleinzicht’ bewonderen in het Dorpshuis in Lonneker!