Vriend van Kameleon worden? - Toneel- en Revuegezelschap "Kameleon” Lonneker
15816
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-15816,page-child,parent-pageid-13836,qode-social-login-1.0,ajax_fade,page_not_loaded,,side_area_uncovered_from_content,qode-theme-ver-13.0,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.4,vc_responsive
 

Vriend van Kameleon worden?

Draag bij aan ons succes!

Mede dankzij onze Vrienden van Kameleon kunnen we onze voorstellingen op de planken brengen. Ook vriend worden?

Help ons onze ambities verder door te ontwikkelen en draag tevens bij aan de gemeenschapszin van ons prachtige dorp. Voor slechts €25 per jaar.

In het najaar ontvangt u een betaalverzoek van €25 euro. Zodra deze is voldaan, kunt u 2 voorkeursdata en het aantal kaarten doorgeven (maximaal 2, waarvan 1 kaart gratis is). Wij versturen de kaarten dan naar uw e-mail adres.

Met dit initiatief kunnen wij extra ruimte en armslag genereren, om de kwaliteit van onze uitvoeringen nog verder door te ontwikkelen. Denk hierbij aan voorzieningen op gebied van techniek, licht/geluid en decor.

U als ‘vriend’ draagt bij aan onze vereniging én heeft gegarandeerd mooie plaatsen voor de voorstelling van uw keuze. Een mooie winwin-situatie! 🙂

Door op Verzenden te klikken ga je akkoord dat jouw gegevens worden gebruikt conform onze Privacyverklaring.

Kom ‘Hotel Pleinzicht’ bewonderen in het Dorpshuis in Lonneker!